18 aug. 2020

Portofoliu proiect design interior casa moderna in Bucuresti realizat de echipa noastra de arhitecti si designeri de interior. Oferim servicii de design interior pentru resedinte private si spatii comerciale in Bucuresti cu materiale de designer productie Italia.







Un stil de decor modern se caracterizeaza prin elemente cat mai minimaliste, tonuri si accente vibrante si materiale cu suprafete bine lustruite care respecta liniile simple.
Design interior casa moderna in Bucuresti
Persoanele care aleg acest stil de decor pentru vila sau casa in care locuiesc, sunt orientati catre functionalitatea mobilierului ales si nu neaparat catre latura estetica.
Design interior vila stil modern Bucuresti - Ameanajari interioare case moderne

Design interior vila stil modern Bucuresti - Ameanajari interioare case

Sfaturile expertilor in design interior va vor fi de folos daca va hotarati sa decorati sau pur si simplu sa reamenajati o incapere din locuinta dumneavoastra. Acest stil de decor este recomandat si pentru amenjarea unui apartament sau a unei case mai mici, deoarece chiar daca spatiul nu va permite, specialistii vor reusi sa profite la maxim de fiecare perimetru din incapere prin abordarea unor corpuri in stil minimalist.
Daca v-ati gandit deja la acest stil de decor, discutati mai intai cu specialistii care sunt optiunile legate de pret, culori, materiale pentru mobila etc. Chiar daca beneficiarul unei vile are deja un plan bine elaborat cu privire la culorile alese si tipul de mobilier pe care si-l doreste, expertul trebuie consultat intodeauna cand vine vorba de astfel de proiecte de amenajari interioare.
Cu privire la mobilierul ales pentru o vila in stil modern, expertii va vor sugera un mobilier din mdf care sa fie lucios si bineinteles care pastreaza acele linii simple moderne. Manerele din inox sau din alte metale, sunt cele care vor orna mobilierul sau pot lipsi cu desavarsire cand vine vorba de un stil minimalist de decor.
Pentru un dormitor modern, designerii nu recomanda multe corpuri, ci doar stricul necesar, precum un pat, noptiere, un dressing din mdf si bineinteles accesoriile precum corpuri de iluminat, un covor cu forme geometrice cu accente puternice si altele. Pentru culoarea peretilor, puteti alege un perete inchis ca si ton, iar restul sa fie mai viu colorati.
Daca nu, specialistii in design interior sugereaza mici accente de culoare. Idea care sta la baza acestui stil minimalist este ca incaperea sa fie cat mai deschisa, iar corpurile alese sa nu incarce intr-un mod inutil camera. Pentru podea, parchetul stratificat cu incalzire prin pardoseala este de asemenea o recomandare venita din partea unui expert in design interior.  
Nu trebuie sa uitam de obiectele de arta, care sunt un element important in cea ce priveste stilul modern. Tablouri abstracte sau chiar niste scaune pictate manuale pot fi piese cheie in decorul unui living dintr-o vila moderna. Accesorii precum niste perne cu forme geometrice asezate pe canapeaua din piele, vor aduce cu siguranta o nota avangardista intregului decor.
Pentru o bucatarie amenajata in stil modern, tot o mobila din mdf in culori neutre este recomandarea expertilor, iar in cea ce priveste cuptorul, hota, masina de spalat vase si alte asftel de accesorii, beneficiarul poate opta pentru cele incorporabile din gama Smeg-Franke. Scaunele din bucatarie pot fi cele de tip fara spatar, alcatuite din materiale lucioase si in culori cat mai deschise. 
Stilul modern este perfect atat pentru un apartament situat in inima orasului, cat si pentru o vila impunatoare din afara orasului.
Design interior casa moderna in Bucuresti