11 oct. 2015

Proiectul de design interior bar Lounge vine de la intenția de a crea un spatiu de divertisment pentru adulți de peste 30 de ani. Locul găzduiește un lounge și o zonă de restaurant-bar conectate printr-un hol. Lobby-ul, mai ales în tonuri întunecate, deoarece este acoperit cu plăci de black metal și podea "terassa", este iluminat de imagini psihedelice afișate de opt ecrane cu plasma.
Design interior - bar - cafenea stil - modern - Bucuresti
Pereții Lounge sunt complet acoperite în lemn și sourrounded de ferestre mari cu vedere la o pădure; în acest spațiu există mai multe seturi mici de camere de zi, fiecare cu un ecran cu plasma care recreează imagini simularea un șemineu, un Fishtank sau un peisaj, etc. Mobilierul este confortabil și profundă, toate acestea distribuite în jurul unui palmier exotic. Restaurantul-bar este înconjurată de ziduri de cristal care isi schimba culoarea in combinatie cu muzica si videoclipuri.
Design interior - bar - cafenea - stil modern - Bucuresti
Această secțiune afișează, de asemenea, un bar lung de 15 metri și în continuare în sus, la spate, o aceeași dimensiune de 3 metri ecran video hi-res înălțime ne scufundă într-o lume virtuală: pentru un moment, putem urmări Pământul din spațiu, și în alte zboară prin nori, explorarea o pădure tropicală sau înot înconjurat de rechini; Toate acestea anima de un echipament de sunet hi-fi. Toalete au fost concepute ca și cum acestea au fost parte din sălile de agrement decoreaza-le cu un bar de servicii și o canapea confortabilă. Utilizarea și amestecul de culoare în fiecare spațiu unic de sediul generează încântare vizuală completate de muzica, videoclipuri și atmosfera socială.


Design interior bar-cafenea stil modern Bucuresti-Design Interior&Amenajari Interioare