11 oct. 2015

Planificarea este întotdeauna un ingredient important al fiecarui proiect de design interior fie ea mare sau mică . Dacă vă cumpărați o casă nouă sau doriti un re-design pentru casa in care locuiti sau doar aranjarea de mobilier din casa ta .
Design interior case vile Bucuresti-Amenajari interioare case moderne
Daca veti face o slaba planificare, este adesea văzut că mobila nu se potriveste cu design-ul ales, acest lucru poate strica imaginea de ansamblu a casei tale. Deci, dedica un pic de chibzuire și fa-ti un plan pentru a aranja sau re-aranja mobila pentru a face loc unui spatiu funcțional și confortabil. În plus, aici câteva lucruri importante care ar trebui să ia în considerare pentru a spori recursul său bordură și de a crea un flux mai bun de trafic în cadrul: În primul rând clar spațiu, astfel încât să puteți avea o vedere fără obstacole a zonei. Decide ce scop camera va servi, de exemplu, dacă este o cameră de zi aveți nevoie pentru a face spațiul mai conversational si primitoare prin plasarea de piese grele de mobilier mai întâi și apoi mobilierul de lumina, cum ar fi scaune, masă, plante standuri etc. după determinarea modului spațiul va arata, de asemenea, și pentru a vedea dacă nu este obstrucționarea de vedere sau ceea ce face dificil de manevrat prin camera sau în jurul mobilierului.
Design interior - case - vile - Bucuresti - Amenajari interioare case moderne
Dacă este o sala multifunctionala, de exemplu, un living sau o sufragerie folosi partea din spate a unui tabel canapea sau canapea pentru a lucra ca un divizor de cameră fără blocarea impresia și fluxul de cameră. Dacă doriți să creați puncte focale care arata, opera de arta atunci mare naturală, perdele dramatice sau o piesă artistic conceput de mobilier pot fi plasate pentru o mare recurs vizual. Nu lipiți toate mobila de pereți, mai degrabă folosi centrul de spațiu pentru a aduce mai multa profunzime la spațiul și de a folosi serie spectaculoase de lumini, oglinzi și tabele pentru a spori recursul. Utilizați aceste tablouri si culori care va lumineaza spatiul și lucrează în mod avantajos pentru mobilier ca culori monotone și a luminilor va pătură doar farmecul său. Lucruri cum ar fi culori luminoase, artă decorativă, arunca perne, rame pentru fotografii, draperii, etc. va adăuga mai multe pumn de mobilier și camera ca un întreg.