12 oct. 2015

Deoarece numarul apartamentelor construite este mai mare decat a caselor in ultimii ani majoritatea proiectelor de design interior au fost pe aceasta categorie de spatiu iar proictele au devenit o provocare deoarce spațiul în apartament este mai mic în comparație cu o casa sau vila individuala. Provocarea este de a crea un design interior in spatii mici, cu toata creativitatea, astfel încât sa para mai mare și in acelasi timp sa fie si funcțional.
Design interior - apartamente -  3 camere - stil - modern - Bucuresti | Design interior living apartament pret
Apartamentele mici sunt, în general construite cu spațiu interior minim in mai multe camere în timp ce lucrezi la un proiect de design interior in astfel de spatiu este o problemă serioasă in modul de a completa mai puțin spațiu, cu decoruri adecvate. Deși a locui in apartamente mici este o problemă în ceea ce privește încorporarea unei idei de design interior intr-un spatiu mai mic reduce costurile atat in faza de proiect 3 D, amenajare interioara dar si in cea de achizitie a materialelor cuprinse in proiect. Acest lucru creaza un avantaj suplimentar atunci cand vine vorba de design interior apartamente realizate cu buget mic. Tendinta de astăzi in proiectare interior apartament este de a folosi accesorii minime, linii curate si definite in mobilier si opaleta de culori subtila. Acest conferă unui apartament aspect bine definit prin maximizarea spațiului iar fiecare camera arata mai mare decât este in realitate. Mobilierul este cel mai important factor care adaugă frumusețe și funcționalitate în decorul interior al unui apartament modern în timp ce pentru a da aspect de aerisit unui apartament spațios trebuie sa optati pentru mobilier mic in loc canapele voluminoase sau de loc de luat masa.
Design interior apartamente 3 camere stil modern Bucuresti-Design Interior&Amenajari Interioare
Daca vorbim de alegerea materialelor pentru posele într-un apartament se poate opta pentru parchet din lemn triplu stratificat, gresie, marmură sau dusumele din lemn de esenta tare, deoarece acestea adaugă seninătate și farmec la decorul ales intr-un anme stil.Pentru decorarea ferestrelor puteti alege diferite modele de perdele si draperii, storuri sau rulouri interioare daca se preteaza stilului de design interior modern. Oferta de preturi este destul de variata pentru gama de perdele și jaluzele interioare, care pot fi încorporate pentru a facilita alegerea de decoratiuni interioare.
Design interior apartamente 3 camere stil modern Bucuresti-Design Interior&Amenajari Interioare